Alla inlägg under mars 2015

Av Ulrika Arvidsson - 27 mars 2015 02:24

Vi har åkahemångest! Vill inte, vill inte, vill INTE!! Vi har haft det så himla bra. Vi är inte klara för grå vardagen riktigt än... Men på lördag morgon landar vi i Sverige igen?

Massor av lego

Massor av julgranskulor

Massor av bakverk

[Bild]

Massor av krokodiler

Det är mycket av nästan allt här.

Av Ulrika Arvidsson - 26 mars 2015 13:16

Igår var vi till en krokodilpark nära vårt hotell. Gillar egentligen inte såna ställen men det var ändå rätt ok. Man gick runt i ett träsk bland annat och kollade på krokodilerna och massor med fåglar. Det var osmakliga krokodilshower och ett kul vattenland för barnen UTAN krokodiler!! Men om man betalade 10 dollar kunde man få ett kort när barnen satt på en krokodil. No no!

På eftermiddagen tog jag en promenad vid sjön bakom knuten till vårt hotell. Lugnt o skönt. Tänkte att vi skulle kunna köpa pizza och äta i strandkanten på kvällen. Det blev inte så men vi tog en promenad. Då upptäckte vi att det fanns KROKODILER i sjön!!!!!! Jojo... Inga staket, inga varningsskyltar.

Här är vår krokodil. Vår granne!!

Av Ulrika Arvidsson - 25 mars 2015 00:59

Om vår dag på Disney World var fantastisk var vår dag på Universal Studios ännu ett snäpp vassare. Vi har kramat Dumma Mig, besökt Harry Potter, ätit munkar i Springfiels hos familjen Simpson, shoppat, strosat runt och bara njutit av dagen.att största delen av dagen var mulen var bara skönt. Det var ju varmt. Kommer solen blir hettan enorm. Nu har vi bara två dagar kvar och ingen vill åka hem...

Hajen hängde på piren

Det här var de små munkarna. Det fanns också tre storlekar större men vi sansade oss

M&M i lösvikt. Ibland är livet extra härligt!

Så ÄNTLIGEN fick vi då äta middag på Bubba Gump igen och himmel anåda vad gott det var. Men, god vänner, bara så ni vet blir vi gärna bjudna på gratis middagar när vi kommer hem och vi kan ta hand om matrester. Men helst inget över tio kalorier... INGET är gratis här men oj vad bra vi har det. Just nu sitter jac på balkongen. Det är mörkt, varmt och syrsorna spelar. Killarna ligger i poolen. Vill inte hem...

Av Ulrika Arvidsson - 24 mars 2015 00:55

Idag regnade det på förmiddagen. Jättevarmt i luften och varmt regn. Vi drog till Disney Downtown som är en enorm outlet. Jättekul att.bara strosa runt. Jag lovar, det är inga som helst problem att bränna pengar här!!

Vi hittade en enorm legoaffär där barnen kom igång. Jäklars så mycket lego på en yta på ca 1 000 kvadrat!!

Vi lunchade på ett ställe där barnen fick rita direkt på bordet

När vi kom tillbaka till hotellet blev det poolhäng en stund

På en begäran av svärmor Britta. Här är vår bil

Av Ulrika Arvidsson - 23 mars 2015 03:00

Idag bar det då tillslut iväg till Disney World! Efter mycket funderingar blev det Magic Kingdom. Disney är ju uppbyggt i en stor, gigantisk park som är uppdelad och alla kostar hutlöst mycket att besöka. var för sig förstås. Money money... Varje park kräver en hel dag om man vill uppleva den helt.

Det var en konstigt känsla att komma dit. Först bara parkeringarna. OMG! Det är SÅ stort och otroligt välorganiserat! Mäktigt kändes också att komma in och mötas av Disneyslottet. Vi var verkligen DÄR. Och paraden sen. Paraden med alla Disneyfigurerna. Häftigt!

Efter 10 timmar var det en trött familj Arvidsson som åkte till hotellet igen. Otroligt nöjda efter en dag i Magic Kingdom

Dagens bästa, vi gjorde hi five med Benjamin syrsa!!

Av Ulrika Arvidsson - 22 mars 2015 02:30

Nu är vi på plats i Orlando. På ett gigantiskt hotell mitt ute i ingenstans nära Disney World. Amerikansk stil är bada förnamnet. OMG! Vi har fått en svit med två stora sovrum, två badrum varav det ena är stort som en vardagsrum och har bubbelbadkar. Vi har också stort vardagsrum med soffgrupp, matplats och ett stort kök med diskmaskin, micro, spis, ugn, kyl och frys. Ja, hela kittet. Ja, vi har ju tvättmaskin också och en stor altan med två utgångar. Ja, jäklar vad vi känner oss lyxiga. Vi får liksom ropa till varann. Så stort är det! Vi var som fågelholkar första kvarten när vi kollade runt. Vi hade ju liksom bara beställt ett hotellrum!!

Av Ulrika Arvidsson - 21 mars 2015 03:22

Imorse konstaterade vi att det var vår sista dag här i St Pete Beach. Snacka om dagvill! Jag trodde absolut att vi hade två dagar kvar. Vi bestämde oss för att ta en sista härlig dag på stranden och njuta av havet. Sagt och gjort. Lånade den genialiska strandstolen och drog iväg nån timme. Sen blev det poolhäng för att sen dra till havet igen. Eftersom vi bor direkt på stranden är det ju inte så stor skillnad. Men barnen dyker hellre i poolen än i havet så vi alternerar lite. Imorgon bär det av till Orlando och vi har fortfarande inte bestämt vilka parker vi ska till... Det blir nog två men VILKA?!?!?!

Fötter utan olika strumpor

Vi har ett gigantsiskt akvarium på vårt hotell. Hajen är mest spännande

Av Ulrika Arvidsson - 20 mars 2015 02:44

Idag gjorde vi en liten utflykt till St Pete Downtown. Jättemysigt med en stor marina och en lång pir som vi gick ut på. Som vanligt var det fullt av alla slags människor som fiskade. Bland annat en tuff snubbe som fiskade med harpun.
Som vanligt var det också massor med läskiga pelikaner där också. Hemma kommer det kråkor i flock. Här kommer pelikaner.

Vi körde "buslunch" idag med glass i massor i en affär som gjorde mig salig. Förutom all glass fanns också choklad både på bredden och tvärsen. Tur nog att det var så varmt idag så vi inte kunde köpa med oss någonting.

På eftermiddagen blev det bad i poolen igen. Dyka, dyka, dyka!

Kvällen blev magiskt. En sån där man aldrig kommer att glömma. Vi åt på stranden. Underbart god mat som faktiskt inte var fritterad!! Och solen sjönk i horisonten som ett eldrött klot. Det var varmt och bara så där bra man drömmer om ibland. Visst, vardagen kommer snart tillbaka till oss också men just nu stoppar vi tiden i vår lilla bubbla.

Solnedgången i. mexicanska golfen

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards